onsdag 28 september 2011

Värmdö Taxi - Otroligt trevliga hela vägen

Bild från www.varmdotaxi.se
Du har säkert som jag varit med om taxichaufförer som pratar hål i huvudet på en. Fast man visar tydligt att man vill jobba eller göra annat med sin käraste vän - Telefonen. När man ringer taxiväxlar kan de ju å andra sidan vara korthuggna och ganska trista. Och den kontakten är ju det första man möter som kund.

Om du vill få en betydligt kuligare och bättre kundupplevelse ska du testa Värmdö Taxi. 

Då jag bor i Nacka och Värmdö Taxi har specialpris om man åker från stan ut till oss så göra jag ju självklart det en hel del. Det är kanon. Förutom rabatten är alla chaufförer otroligt trevliga. De pratar med en när man vill det och de inser snabbt om man vill göra annat. De sänker musiken om man pratar i telefon etc. Jag har hittills inte lyckats träffa på en enda taxichaufför från Värmdö Taxi som inte är trevlig.

Även när jag ringer växeln så blir jag väldigt bra bemött och de gör vad de kan för att hjälpa mig. Det enda som oroar mig är att Taxi Stockholm har köpt Värmdö Taxi. Risken finns att de tappar sin speciella kultur och atmosfär. Låt oss se.

En fundering är om de har utbildat sina förare på att hantera kunder eller om det bara har blivit så. Vet du om, och vad, de gjort?Bloggat av: 
Mats Gustafsson
VD & Grundare, Wednesday Relations & en mycket nöjd taxikund

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för det fina berömmet!

Ja, faktiskt...vid rekryteringen och utbildningen av föraraspiranter hos Värmdö Taxi, läggs stor vikt vid social kompetens och känsla för service.

Empati, hjälpsamhet och trygghet är ledorden.

Vi är oändligt tacksamma för den lojalitet och det intresse våra kunder visar oss tillbaka. Vi får värdefull feedback som hjälper oss att fortsätta vilja göra vårt jobb så bra vi bara kan!

Vi ses i taxin!

Björn Jakobsson// Värmdö Taxi 2375